Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Πράγματι δεν υπάρχει ταίρι…


Σε μια περίοδο που διανύει ο Δήμος Αχαρνών, σε καθεστώς οικονομικής πτώχευσης, ο Δήμαρχος αντί να  επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην αναζήτηση τρόπων να ξεπεραστεί το πρόβλημα, δυστυχώς έχει αλλού το μυαλό του.

Στην προσπάθεια μετακύλισης ευθυνών έχει στοχοποιήσει τον υπογράφοντα και βέβαια όσα στελέχη της παράταξής του, τόλμησαν να έχουν διαφορετική άποψη για την αντιμετώπιση του οικονομικού θέματος που προέκυψε.

Το ζητούμενο όμως είναι τι πρέπει να γίνει με το μείζον θέμα της ένταξης του Δήμου Αχαρνών στο παρατηρητήριο και πως θα το αντιμετωπίσουμε χωρίς να επιβαρύνουμε τους Δημότες μας, αλλά χωρίς παράλληλα να κινδυνεύουν υπάλληλοι.

Η αρένα των κοκορομαχιών στην οποία επιλέγει να βρίσκεται ο Δήμαρχος για επικοινωνιακούς λόγους, δεν θα λύσει το πρόβλημα, αλλά είναι εκτίμηση μου δεν ενδιαφέρει και κανέναν.

Ο Δήμαρχος, πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι εχθρός δεν είναι οι Αντιδήμαρχοί του, ούτε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας που δεν συμφώνησαν μαζί του, ούτε ο Ντούρος, ούτε επιλεκτικά ορισμένοι υπάλληλοι.

Ούτε φυσικά αντίπαλος είναι ο συνεργάτης του και καθηγητής παν/μιου (Γ. Γαλανός)  επειδή τόλμησε να παραδεχτεί ότι η θητεία του Ντούρου ήταν καλή!

Εκτός βέβαια αν νομίζει ο Δήμαρχος, ότι πρέπει να μεταφερθούμε κάμποσες τετραετίες πίσω να φωνάξουμε τον τότε Δήμαρχο που δημιούργησε, ενδεχομένως, το πρόβλημα και να του αναθέσουμε τη λύση του προβλήματος. Αυτά δεν γίνονται βέβαια.

Εχθρός είναι τα προβλήματα που έχει ο Δήμος και αυτά πρέπει να λύσουμε.
Στην επιστολή που απέστειλα στους συναδέλφους  Δ. Συμβούλους  τόνισα με υπογράμμιση (δείτε  το κείμενο στη 2η σελίδα):
 Στην σημερινή κατάσταση, όπου δεν ευθύνεται η σημερινή ΔΑ αλλά ούτε και η προηγούμενη, στο ΔΣ πρέπει να υπάρχει σύμπνοια και συνεργασία από όλους τους Δ. Συμβούλους και όλες τις Παρατάξεις με τις διαφορές βεβαίως αλλά όχι με βρίσιμο και ανακρίβειες!!!

Επιτέλους κ. Δήμαρχε, επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και αφήστε μεθόδους που ούτε ο Δήμος τις αξίζει, ούτε οι Δημότες του.

Ικανότητες έχετε στους ελιγμούς και στην παραγωγή έργου αν το θέλετε. Τη μια μέρα δηλώνετε στήριξη σε υπουργούς της Κυβέρνησης. Την επόμενη έχετε πεταχτεί στη Θεσσαλονίκη να δηλώσετε στήριξη στον κ. Μητσοτάκη και την ίδια στιγμή εκδίδετε δελτίο τύπου ανακριβειών εναντίον μου. Αυτές είναι ικανότητες που αξίζουν συγχαρητηρίων!!!

Λοιπόν, μήπως ήρθε η ώρα να αποφασίσετε να ασχοληθείτε και με τα προβλήματα του τόπου;; Ε!!!… τι λέτε;;;
Σωτήρης Ντούρος 
Επικεφαλής παράταξης ¨ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ¨ 
Πολ. Μηχανικός